ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FOOD & DRINK EXPO 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
FOOD & DRINK EXPO 2020
NEC Μπέρμινγχαμ, 30 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2020

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχοντας ως στόχο την δυναμική προβολή των ποιοτικών προϊόντων των εταιρειών και παραγωγών εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, πρόκειται να συμμετάσχει στην για πρώτη φορά 26η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών FOOD & DRINK 2020, που διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο NEC Μπέρμινγχαμ, στο Ην. Βασίλειο.

H FOOD & DRINK EXPO είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση της βιομηχανίας των τροφίμων για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, διαρκεί για 3 ημέρες και πραγματοποιούνται ταυτόχρονα 5 εκθέσεις κάτω από την ίδια στέγη.

Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την RECOExports / PromoSolutions και υπό την αιγίδα του Ελληνο – Βρετανικού Επιμελητηρίου, γίνονται συντονισμένες δράσεις προκειμένου να ενισχυθεί η προβολή των προϊόντων του Αγροδιατροφικού Κλάδου και να αυξηθεί η προστιθέμενη αξία των προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην βρετανική αγορά και όχι μόνο.

Το Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο του Hall 18 όπου λαμβάνει χώρα η έκθεση Food & Drink, στο σταυροδρόμι των κεντρικών διαδρόμων, στο επίκεντρο των διαφόρων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει το 60% του κόστους συμμετοχής στην έκθεση. Επομένως το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη θα ανέρχεται στα 1.214,00€ (απαλλάσσεται Φ.Π.Α. λόγω τιμολόγησης από Μεγάλη Βρετανία).Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται:

  • Ενοίκιο χώρου
  • Παροχές Περιπτέρου (λεπτομέρειες παροχών στο διπλανό Παράρτημα)
  • Μεταφορά και Ασφάλιση εμπορευμάτων στην Έκθεση
  • Εισαγωγή στον Κατάλογο των Εκθετών
  • Προβολή του Εθνικού Περιπτέρου και των εταιρειών σε κλαδικά περιοδικά της Μεγάλης Βρετανίας
  • Registration & Marketing Fee

Τα έξοδα εισιτηρίων μετάβασης, διαμονής, διατροφής και τυχόν επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν εξ΄ ολοκλήρου τον εκθέτη.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 31 Ιανουαρίου 2020, συμπληρώνοντας την Αίτηση Συμμετοχής και αποστέλλοντάς τη προς το Κ.Υ.Ε. Στερεάς Ελλάδας, στο email: info@kye.com.gr.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο της κεντρικής δομής ΚΥΕ στο τηλέφωνο 2231030190.

Συνημμένα αρχεία:

  • Αίτηση συμμετοχής FOOD & DRINK EXPO 2020
  • Κάτοψη / Floorplan
  • Ενδεικτική Τρισδιάστατη Απεικόνιση Περιπτέρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Facebook
Twitter
LinkedIn