ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FOOD EXPO & OENOTELIA 2020 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
στην «FOOD EXPO»
7-9 Μαρτίου 2020, Metropolitan Expo, Σπάτα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με το ΚΥΕ (Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην7η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «FoodExpo» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 7 έως και 9 Μαρτίου 2020,στο Εκθεσιακό ΚέντροMetropolitan Expo, στα Σπάτα. Παράλληλα με την FOOD EXPO, διεξάγεται και η Διεθνής Έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων «Oenotelia».

Η «Food Expo», είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση στην Ελλάδα, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες, να έρθουν σε επαφή με Έλληνες και ξένους αγοραστές και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων. Το υψηλό επίπεδο των εμπορικών επισκεπτών από ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η άρτια διοργάνωση της έκθεσης, αλλά και οι πολλές και σημαντικές εμπορικές επαφές που πραγματοποίησαν οι εκθέτες που συμμετείχαν στην προηγούμενη «Food Expo & Oenotelia» το 2019 , οδηγούν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να συμμετάσχει δυναμικά για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Έκθεση, με περίπτερο των 380 τ.μ. και με την ταυτόχρονη συμμετοχή και οικονομική στήριξη των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών, καλλυντικών, βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, που επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 60% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται:

  • 550€, πλέον Φ.Π.Α. για όσους εκθέτες συμμετέχουν σε ατομικά περίπτερα των 6,2 τ.μ. με γενικά προϊόντα του αγροδιατροφικού κλάδου.
  • 550€, πλέον Φ.Π.Α. για ατομικά περίπτερα οίνου, των 6,2 τ.μ., στο χώρο της «Oenotelia».
  • 300€, πλέον Φ.Π.Α. για όσους εκθέτες θα συμμετέχουν σε ομαδικό περίπτερο με γενικά προϊόντα του αγροδιατροφικού κλάδου.

Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών, σε ομάδες παραγωγών , καθώς επίσης και σε νέους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότεροκαι όχι αργότερα από την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:15 μ.μ., συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail:info@kye.com.gr ).

Σημειώνεται ότι για να θεωρηθεί έγκυρη η αίτησή σας, την αποστέλλετε με σφραγίδα και υπογραφή και συνημμένο το λογότυπό της εταιρείας σας.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας το ανωτέρω ποσό δεν επιστρέφεται.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Εξωστρέφειας & Επιχειρηματικότητας, κ.Κωνσταντίνου Καραγιάννη
Πληροφορίες Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)
Τηλ.: 2231030190.

Παροχές Ατομικών Περιπτέρων
• Επωνυμία με το logo στο Infodesk
• Σκαμπό
• Βιτρίνα με ράφια & εσωτερικό φωτισμό (εξαιρούνται τα περίπτερα της Oenotelia)
• 1 τραπέζι & 2 καρέκλες για χώρο συναντήσεων
• 1 πρίζα ανά εκθέτη
• Ενιαίος φωτισμός περιπτέρου
• 3 ράφια (στην πλάτη του περιπτέρου)
• Κοινόχρηστη αποθήκη

Συνημμένα Αρχεία

  • Αίτηση Συμμετοχής (Γενικών Προϊόντων, Οίνου και Ομαδικού Περιπτέρου)
  • Κάτοψη του Εκθεσιακού Κέντρου, με τη θέση της Περιφέρειας στο Hall 1
  • Έντυπο Εκθετών

ΚΥΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
info@kye.com.gr
2231030190
FOOD EXPO & OENOTELIA
Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, Σπάτα
https://foodexpo.gr/
Αιτήσεις μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn