Εμφάνιση στον χάρτη

μélite

Επισκέψιμη Μονάδα

Κλαυσί (Περιοχή Κακαλιουρέϊκα), Ευρυτανία

Διαθεσιμότητα της μονάδας

Xώρος επισκέψιμος μόνο κατόπιν ραντεβού

Είδος Επιχείρησης

Εργαστήριο Παραγωγής και Τυποποίησης Μελιού

Κύριο Προϊόν

Μέλι

Υπεύθυνος Επισκέψιμων Εγκαταστάσεων

ΝΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ

Η εταιρεία μας τηρεί σύγχρονες διαδικασίες στη τυποποίηση και στη πώληση του μελιού, δίνοντας συνέχεια στην οικογενειακή της παράδοση στον τομέα του μελιού.

Η παραγωγή των προϊόντων μας, που διατίθενται στην αγορά με το brand name «μélite», γίνεται στην ορεινή Ευρυτανία σε αυτοφυή βλάστηση από πυκνά δάση, μια περιοχή με υψηλά ποσοστά καθαρότητας στην ατμόσφαιρα και στο περιβάλλον σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η κυριότερη ποικιλία που παράγουμε είναι το μέλι ελάτης το οποίο ξεχωρίζει για τη χαρακτηριστική του εμφάνιση λόγω της ιδιαίτερης γεύσης του και της μη κρυστάλλωσής του. Το μέλι ελάτης έχει βραβευτεί και διακρίθηκε κατακτώντας το χρυσό βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας Τροφίμων & Ποτών «Taste Olymp Awards 2018» που διοργανώνει η Confexpo Ltd .

Για τους λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων επίσης είναι το μέλι δάσους, ένα εξαιρετικό φυσικό μείγμα μελιού που προέρχεται από την αρμονική  συνεργασία της μέλισσας από μια ευρεία ποικιλία δέντρων δάσους και αγριολούλουδων της Ευρυτανίας.

Η τυποποίηση των μελιών γίνεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Κλαυσί Ευρυτανίας, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO 22000:2005, διασφαλίζοντας έτσι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας στο τελικό προϊόν όπως ορίζει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το όνομα μας προκύπτει από την Ναϊάδα Νύμφη Μελίτη που σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ήταν όμορφη και γλυκιά σαν το μέλι.
Σημεία πώλησης σε επιλεγμένα καταστήματα στην ελληνική αγορά, στην έδρα της επιχείρησης και μέσω e-shop στην ιστοσελίδα μας www.melite.gr.

Our Products

Μέλι δάσους (375gr): Το μέλι δάσους είναι ένα εξαιρετικό φυσικό μείγμα μελιού που προέρχεται από την αρμονική  συνεργασία της μέλισσας με το δάσος.
Μέλι ελάτης (375gr): Το μέλι ελάτης είναι μια κατηγορία μελιού που ξεχωρίζει για τη χαρακτηριστική του εμφάνιση. Είναι ιδιαίτερα πυκνόρρευστο και έχει έντονα μελί χρώμα
Μέλι ελάτης (750gr) : Το μέλι ελάτης είναι μια κατηγορία μελιού που ξεχωρίζει για τη χαρακτηριστική του εμφάνιση. Είναι ιδιαίτερα πυκνόρρευστο και έχει έντονα μελί χρώμα
Fir tree Honey (950gr): Το μέλι ελάτης είναι μια κατηγορία μελιού που ξεχωρίζει για τη χαρακτηριστική του εμφάνιση. Είναι ιδιαίτερα πυκνόρρευστο και έχει έντονα μελί χρώμα

Το μέλι παράγεται από την οικογενειακή μας μονάδα μελισσών που βρίσκονται στην Ευρυτανία.