Εμφάνιση στον χάρτη

Εμμέλια

Επισκέψιμη Μονάδα

Πρόδρομος (Χώστια) Θηβών Βοιωτίας, Τ.Κ.32010

Διαθεσιμότητα της μονάδας

Διαθέσιμη κατόπιν ραντεβού

Είδος Επιχείρησης

Ατομική επιχείρηση

Κύριο Προϊόν

Προϊόντα μέλισσας

Υπεύθυνος Επισκέψιμων Εγκαταστάσεων

Βαβίτσα Ελένη

Η Εμμέλια ιδρύθηκε το 2013 αλλά ουσιαστικά πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση 25 χρόνων της οποίας είμαστε περήφανοι συνεχιστές.

Έχοντας ως σταθερή μας αξία τον απόλυτο σεβασμό στη φύση, στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα μέλισσας, διατηρώντας αναλλοίωτες όλες τις φυσικές θρεπτικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες.
Η επιχείρησή μας είναι αρκετά μικρή έτσι ώστε να μπορούμε προσωπικά να φροντίσουμε την κάθε πτυχή της και να διασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα μελιού.

Ένα από τα πράγματα που μάθαμε ως απόγονοι μελισσοκόμων είναι ότι μπορεί κανείς να παράγει συγκλονιστικό μέλι ακόμα κι από ένα μικρό αριθμό κυψελών. Είναι όλα ζήτημα ανθοφορίας της περιοχής και μετέπειτα επεξεργασίας απ το μελισσουργό.

Για το λόγο αύτο επιλέγουμε τις τοποθεσίες μας προσεκτικά και δεν ανακατεύουμε ποτέ το μέλι από διαφορετικές τοποθεσίες.Κάθε μελισσοκομέιο έχει τη δική του ιδιαίτερη χροιά και χαρακτήρα και αυτό αντικατοπτρίζεται στο μέλι όταν το δοκιμάζετε.

Τα φυσικά ένζυμα που υπάρχουν στο μέλι διατηρούνται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και έτσι το προιόν που έχετε στο βάζο σας είναι όπως ακριβώς ήτανε και μέσα στην κυψέλη.