Εμφάνιση στον χάρτη

Αγρόκτημα Γεωργακόπουλου

Στην πεδιάδα του Βοιωτικού Κηφισού, μεταξύ Παρνασσού και Καλλίδρομου και στη σκιά της Γορίτσας, βρίσκεται το Αγρόκτημα Γεωργακόπουλου. Ακριβώς στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία, στο χωριό Αγία Παρασκευή Λοκρίδας (Αγία Μαρνιώτικα Καλύβια για τους παλιότερους), η οικογένεια Γεωργακόπουλου εδώ και χρόνια φροντίζει με μεράκι τα αμπέλια της, τις ελιές και τις κυδωνιές της.

Η νέα γενιά, προικισμένη με την ίδια αυτήν αγάπη για τα δώρα της γης και άρτια καταρτισμένη σε θέματα αμπελουργίας, ελαιοκομίας και ποτοποιίας, έκανε το μεγάλο βήμα και σε πείσμα των καιρών, αποφάσισε να ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με τη δημιουργία ποιοτικών βιολογικών προϊόντων, με πρώτες ύλες παρμένες από αυτόν τον απλό και συνάμα τόσο μοναδικό τόπο.

Προϊόντα όπως παρθένο ελαιόλαδο, λευκό και κόκκινο κρασί, μαρμελάδα και λικέρ κυδώνι, καθώς και εξαιρετικό τσίπουρο αποσταγμένο σε ιδιόκτητο καζάνι, είναι στη διάθεση των επισκεπτών και των φίλων του αγροκτήματος απ’ όλη την Ελλάδα.

Τα προϊόντα που παράγουμε είναι:

Τσίπουρο, κρασί λευκό και κόκκινο, λάδι, ελιές, γλυκό κυδώνι, ξύδι, τουρσί, χυλοπίτες.

Προς το παρόν τα προϊόντα του αγροκτήματος μας θα τα βρείτε στην έδρα μας Αγία Παρασκευή Λοκρίδος καθώς και σε επιλεγμένες κάβες, εστιατόρια, καφέ και ταβέρνες στην Αθήνα, την Φθιώτιδα και αλλού.