«Παρουσίαση κοσμημάτων εμπνευσμένες με παραστάσεις σύκων» στην Κύμη

Στις 04.08.22 ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, Αναστάσιος Βελισσαρίου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Kymi Palace» της Παραλίας Κύμης με θέμα, «παρουσίαση κοσμημάτων εμπνευσμένες με παραστάσεις σύκων». Η πρωτοβουλία ανήκε στην χαράκτρια και σχεδιάστρια κοσμημάτων κα Κατερίνα Κρινή, η οποία κατάγεται από την συκοπαραγωγό περιοχή των Βιτάλων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κος Αναστάσιος Βελισσαρίου, αφού συνεχάρη την κα Κρινή για την τόσο σημαντική καινοτομία, δήλωσε:

Τα τοπικά προϊόντα συνδέουν τον τουρισμό με την τοπική ανάπτυξη και δίνουν προστιθεμένη αξία σε έναν τόπο, προσδίδοντάς του μοναδικά χαρακτηριστικά. Το κόσμημα αυτό αποτελεί ένα εμπνευσμένο επιχειρηματικό δώρο, αλλά και βραβείο για κάθε λογής επιχείρηση και οργανισμό, διότι συγκινεί συναισθηματικά τον επισκέπτη, συνδέει την διαμονή και επίσκεψή του με την περιοχή της Κύμης μας, συμβάλλοντος έτσι στην ανάδειξη της περιοχής μας, αλλά και την περαιτέρω προώθηση του τοπικού μας προϊόντος.

Με εκτίμηση
Αναστάσιος Βελισσαρίου

Facebook
Twitter
LinkedIn