Δελτίο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ Κώσταντίνου Γαλάνη

Λαμία 15/3/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σύσκεψη που διοργάνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Γαλάνης με τον Γραμματέα της ΕΝΟΑΚΕ κ. Νίκο Ζαχαρία και τον κ Λεωνίδα Χατζημιχάλη από το Κτήμα Χατζημιχάλη με σκοπό τον μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό δράσεων προβολής των ΠΓΕ οίνων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις ευρωπαϊκές αγορές.

Συμφωνήθηκε ότι, όπως είχε δεσμευτεί ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός στη Γενική Συνέλευση της ΕΝΟΑΚΕ, θα συνεχιστεί με νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα η στήριξη της Περιφέρειας στις δράσεις εξωστρέφειας των οινοπαραγωγών. Επίσης συζητήθηκε η ανάγκη εμπλουτισμού των δράσεων προβολής με αξιοποίηση των social media, master classes, γευσιγνωσίες, έντυπες & ηλεκτρονικές διαφημιστικές καταχωρήσεις, ταξίδια εξοικείωσης (fam trips) στην Ελλάδα δημοσιογράφων του κλάδου, κλαδικές εκθέσεις κλπ. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Μπάμπης Καραβάς, η Ειδική Συνεργάτης του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα & τις Διεθνείς Σχέσεις Ρούλα Κεχρή και η Σύμβουλος του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Ελευθερία Τσαγκαράκη.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γαλάνης, “σε αυτή τη βάση ολιστικής προσέγγισης της διεθνούς προβολής των εξαιρετικά ποιοτικών οίνων της Περιφέρειάς μας, θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις ώστε να οργανωθεί η πολιτική στήριξης των παραγωγών σε βάθος χρόνου και σε συνέργεια με τις δικές τους δράσεις και επιδιώξεις”.   

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας
& Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης
κ Κωνσταντίνος Γαλάνης

Facebook
Twitter
LinkedIn