Πρόσκληση Συμμετοχής στην Έκθεση «Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2019», 13-14 Νοεμβρίου 2019, Μάλμο, Σουηδία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων
Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair
Μάλμο Σουηδία, 13 & 14 Νοεμβρίου 2019

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με στόχο την υποστήριξη και την ενδυνάμωση της εξαγωγικής δράσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητάς της, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων «EcoLifeScandinavia & NordicOrganicFoodFair», η οποία διοργανώνεται στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2019, στον εκθεσιακό χώρο MalmöMässan στο Μάλμο της Σουηδίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE), τον αρμόδιο εθνικό φορέα, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.

Η EcoLifeScandinavia & NordicOrganicFoodFair είναι η μοναδική, αποκλειστική και διπλή επαγγελματική έκθεση για όλες τις χώρες της Σκανδιναβίας (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία), οι οποίες και αποτελούν τη Νο1 αγορά στην Ευρώπη στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων.

Το 2018 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε, για πρώτη φορά με την ελληνική αποστολή, με μεγάλη επιτυχία και καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση ακριβώς στην είσοδο της έκθεσης. Την ίδια θέση αναμένεται να διατηρήσει και το 2019.

Παρακαλούμε τις εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση του ENTERPRISE GREECE (αποστολή στο e-mail: f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr και κοινοποίηση στο e-mail: info@kye.com.gr), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο της κεντρικής δομής ΚΥΕ στο τηλέφωνο 2231030190.

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής στην εθνική αποστολή ανέρχεται σε 470€ / τ.μ. συν Φ.Π.Α. 24%.

Με την συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη για ατομικό booth 4 τ.μ.,ανέρχεται στα 760€ συν Φ.Π.Α.

Προϊόντα που προβάλλονται:
• Free From & Vegan – Θρεπτικά και υγιεινά τρόφιμα και ποτά (μη-αλκοολούχα)
• Natural Health – Συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, μπάρες, φυτικά παραφάρμακα, κλπ
• Natural Beauty & Spa Show – Προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης και καλλυντικά
• Natural Living – Βιώσιμα προϊόντα διαβίωσης, οικολογικά προϊόντα, ρούχα και υφάσματα κλπ
• Organic Food Products – ΠΟΠ & ΠΓΕ προϊόντα, Φρέσκα Φρούτα & Λαχανικά, Dressings, Σάλτσες, Dips, Μπαχαρικά, Καρυκεύματα, Βότανα, Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά προϊόντα, Ζυμαρικά, Δημητριακά, Όσπρια Μέλι, Μαρμελάδες, Ζαχαρώδη, Ξηροί καρποί, Καφέδες, Ροφήματα, Νερά, Χυμοί, Αναψυκτικά, Ελαιόλαδο, Ελιές & Προϊόντα ελιάς
• Naked Drinks – Για 1η φορά στην έκθεση θα λειτουργήσει ειδικός χώρος για τα φυσικά & βιολογικά αλκοολούχα ποτά (craft μπύρες, κρασιά, αποστάγματα, λικέρ κλπ)

Συνημμένα αρχεία:

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΣΤΙΣ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ-ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ-ΕΚΘΕΣΕΙΣ_ENTERPRISE

Facebook
Twitter
LinkedIn