1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Χαλκίδα

Με ευρεία συμμετοχή παραγωγών και επισκεπτών ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Χαλκίδα της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!

Hταν ένα ξεχωριστό τριήμερο φεστιβάλ γεύσεων και εμπειριών…

Τοπικά προϊόντα αγροδιατροφής της Στερεοελλαδίτικης Γής από 24 παραγωγούς και φυσικά δράσεις γευσιγνωσίας από το ΙΕΚ Praxis !!Ξεχωριστή η παρουσία και τουτμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης ,Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του ΕΚΠΑ.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Φάνης Σπανός δήλωσε :

«Είμαι ευτυχής που είμαι δίπλα σε παραγωγούς. Υπάρχουν 24 παραγωγοί, που μας γεμίζουν με αισιοδοξία και η Περιφέρεια θα είναι δίπλα τους»

O Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες που στάθηκαν δίπλα και στήριξαν αυτή τη διοργάνωση, τονίζοντας την πολύ καλή συνεργασία που έχουν Περιφέρεια και Επιμελητήριο για τη στήριξη των επιχειρήσεων. Ο Ευαγγελος Κουκουζας τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να συμμετέχουν περισσότερες επιχειρήσεις στις εκθέσεις του εξωτερικού σε συνεργασία και με το Επιμελητήριο.

Eνω ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας κος Αναστάσιος Βελισσαρίου επεσήμανε : «Στόχος μας η προώθηση της Αγροδιατροφικής κουλτούρας της περιφέρειας μας που σημαίνει να προσδώσουμε αναγνωσιμότητα στα προϊόντα και κατ’ επέκταση τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας …»

Facebook
Twitter
LinkedIn