Πρόσκληση Συμμετοχής στο Τριήμερο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας GreenHouse στη Χαλκίδα, 7-9 Δεκεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου:

Το τριήμερο εργαστήριο επιχειρηματικότητας GreenHouse έρχεται στην Χαλκίδα
7—9 Δεκεμβρίου 2018, Διοικητήριο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

Η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και το VentureGarden φέρνουν το GreenHouse στη Χαλκίδα από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018. Τo GreenHouse είναι ένα δωρεάν εντατικό εκπαιδευτικό τριήμερο που βοηθά τους συμμετέχοντες να έρθουν πιο κοντά στην επιχειρηματική σκέψη και δράση!

Στόχος του GreenHouse είναι να βοηθήσει όσους έχουν μια ιδέα ή σκέφτονται να ξεκινήσουν κάτι δικό τους να αξιοποιήσουν εύκολα εργαλεία και να μάθουν περισσότερα για τις επιχειρήσεις. Το GreenHouse θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου. Θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του κτιρίου της Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου (Λ. Χαϊνά 93 – Χαλκίδα).

Το VentureGarden είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών και όσων βρίσκονται στο στάδιο επιχειρηματικής αναζήτησης. Παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση για να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα ή να δουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους να αναπτύσσεται. Είναι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρηματικότητα της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), που συνδημιουργήθηκε με το Alba Graduate Business School, The American College of Greece και το Entrepreneurship Hub of ACT στη Θεσσαλονίκη.

Από την υποστήριξη σε περισσότερες από 400 επιχειρηματικές ιδέες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η ομάδα του VentureGarden φέρνει μαζί της διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες. Παράλληλα, στο GreenHouse συμμετέχουν και επιχειρηματίες για να μοιραστούν τη δική τους οπτική και να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες στην πράξη.

Στο GreenHouse και το VentureGarden συμμετέχουν επιχειρηματίες από όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας, από τον πρωτογενή τομέα μέχρι τις νέες τεχνολογίες. Παράλληλα, υποδεχόμαστε συμμετέχοντες ανεξαρτήτως ηλικίας. Στόχος του GreenHouse είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν σύγχρονα επιχειρηματικά εργαλεία, να καλλιεργήσει την επιχειρηματική συνδημιουργία και να συνεισφέρει στην ανταγωνιστικότητα της περιοχής.

Ελάτε με τους φίλους ή και μόνοι σας στο GreenHouse της Χαλκίδας για να δουλέψετε την επιχειρηματική σας ιδέα. Αλλά αν δεν έχετε ακόμα ιδέα και απλά σας ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητά, δεν πειράζει. Ελάτε και μπείτε σε μια ομάδα να βοηθήσετε με τις γνώσεις σας και να μάθετε από τους άλλους.

Στο GreenHouse είναι περιορισμένος ο αριθμός συμμετεχόντων για την εξασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής που βρίσκεται εδώ: www.venturegarden.gr/greenhouse μέχρι τις 03/12/2018. Στο GreenHouse και το VentureGarden συμμετέχουν επιχειρηματίες από όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το athens@venturegarden.gr και το 210 8964531 (εσωτ. 2288).

Facebook
Twitter
LinkedIn