Πρόσκληση Συμμετοχής στην 3η Έκθεση “Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά, η Αυθεντική Ελλάδα”, 6-15 Σεπτεμβρίου 2019, Άλσος Περιστερίου, Αττική

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
στην 3η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά η Αυθεντική Ελλάδα»
6 – 15 Σεπτεμβρίου 2019 , Άλσος Περιστερίου, Αττική

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 3η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά η Αυθεντική Ελλάδα», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Άλσος Περιστερίου στην Αττική.

Μετά την τεράστια αποδοχή και επιτυχία που έτυχε η συνέργεια της διοργάνωσης με το Δήμο Περιστερίου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιάθα συμμετέχει στη 10ήμερη έκθεση, με σκοπό την προώθηση των στερεοελλαδίτικων παραδοσιακών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό της Αττικής, την ανάδειξη της γαστρονομίας και του πολιτισμού της αυθεντικής Ελλάδας.

Την έκθεση θα πλαισιώσουν παράλληλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα εντός του Άλσους Περιστερίου, προσελκύοντας επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Οι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις παραδοσιακών προϊόντων, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μπορούν να συμμετέχουν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο περίπτερο της Περιφέρειας, το οποίο εξασφαλίζει ατομικό χώρο 7 τ.μ. ανά εκθέτη.

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι τις καθημερινές από τις 17:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 22:00.

Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail:info@kye.com.gr).

Σημειώνεται ότι τα κριτήρια επιλογής των εκθετών θα είναι τα εξής :

  1. Νέοι εκθέτες που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε έκθεση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
  2. Συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
  3. Συμμετοχή σε πρόσφατες Β2C εκθέσεις.
  4. Παρουσίαση όσο το δυνατόν περισσότερων κατηγοριών προϊόντων που παράγονται στην Περιφέρεια.
  5. Εικόνα εταιρείας και προϊόντος.
  6. Σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Τηλ.: 2231030190.

Facebook
Twitter
LinkedIn