Εταιρικό Προφίλ
Η Dardouma Family είναι ένα πρότυπο οικογενειακό εργαστήριο ζυμαρικών , το οποίο παράγει μεγάλη ποικιλία χειροποίητων τραχανάδων και παραδοσιακών ζυμαρικών .Ο χώρος παραγωγής και τυποποίησης εδρεύει στην Νότια Εύβοια , στην Κεντρική Ελλάδα.
Μολονότι ιδρύθηκε το 2008, η Dardouma Family έχει 100 χρόνια εμπειρίας στα χειροποίητα ζυμαρικά. Η παράδοση πέρασε από γενιά σε γενιά και σήμερα το όνειρο της γιαγιάς Μαρίας, εκπροσωπείται από τα αδέρφια Ιωάννη & Ευάγγελο Μάλλιο .
Με γνώμονα την Μεσογειακή Διατροφή τα αδέρφια παρέχουν, σεβόμενοι τον σύγχρονο καταναλωτή, γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας απελευθερωμένα από συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα γεύσης.
Η παραγωγή ελέγχεται αυστηρά σε όλα τα στάδια , εφαρμόζοντας το πρότυπο διασφάλισης τροφίμων.
Στόχος η παροχή υψηλής , λιτής, ελληνικής μαγειρικής!
Τραχανάς
Τα προϊόντα τους είναι τοποθετημένα σε ράφια εξειδικευμένων delicatessen τόσο σε Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό
Η σειρά με τους χειροποίητους τραχανάδες αποτελεί παράδειγμα γαστρονομικού πλούτου όπου η δημιουργικότητα είναι απαραίτητη και η σύζευξη του χθες με το σήμερα αναγκαία!