Εμφάνιση στον χάρτη

LAURUS NOBILIS NATURAL HANDMADE COSMETICS

Η αγάπη μας, για τα αγνά και αυθεντικά υλικά ξεκίνησε από τα ακούσματα που είχαμε στην παιδική μας ηλικία από τη γιαγιά, η οποία έβαζε λάδι στο πρόσωπο της, με αποτέλεσμα να έχει μια αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα. Αρκετά χρόνια μετά αρχίσαμε να αναζητούμε τρόπους παραγωγής χειροποίητων προιόντων , για τη φροντίδα της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο. Ξεκινήσαμε φτιάχνοντας σαπούνια που χαρίζουν καθαριότητα, ευεξία ,υγεία, φρεσκάδα .Κηραλοιφές για προστασία, ενυδάτωση, θρέψη & ανάπλαση με φυτικά έλαια, βούτυρα, αιθέρια έλαια, βιταμίνες κ.α.., για τον εαυτό μας, τα παιδιά μας και τους φίλους μας. Τα προϊόντα μας είχαν τόσο μεγάλη απήχηση που μετά από αρκετή έρευνα και πειραματισμό αποφασίσαμε να ενώσουμε όλη η οικογένεια τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε το 2012 την εταιρεία ‘’ Laurus Nobilis’’. Αυτό που σίγουρα μας βοήθησε είναι οι ευνοϊκές συνθήκες που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια στο χώρο των καλλυντικών από αγνά φυσικά υλικά.Τα βότανα που χρησιμοποιούμε είναι από τη γη μας. Χρησιμοποιούμε παρθένο ελαιόλαδο και καθαρό ακατέργαστο μελισσοκέρι από τοπικούς παραγωγούς. Για αρωματισμό χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ,φυσικά αρωματικά φυτά, χυμούς φρούτων και βότανα. Ο χρωματισμός επιτυγχάνεται με φυτικές ουσίες, μπαχαρικά και βότανα. Είναι οικολογικά και δεν αφήνουν απόβλητα. Είμαστε φιλόζωοι και δεν θα επιτρέπαμε ποτέ δοκιμές σε ζώα.
Τα περισσότερα προιόντα μας περιέχουν δρόγες, τα ευεργετικά μέρη του φυτού που αποξηραίνονται για φαρμακευτική και καλλωπιστική χρήση, στις οποίες είναι συγκεντρωμένες όλες οι θεραπευτικές δράσεις του φυτού. Το άγριο τριαντάφυλλο, η αλόη, το δενδρολίβανο, η δάφνη, ο ευκάλυπτος, η λεβάντα, η λουίζα, η μέντα, το σαμπούκο, το υπέρικον και το χαμομήλι είναι κάποια από τα φυτά που είτε καλλιεργούμε οι ίδιοι είτε προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς συλλέγοντας τα πολύτιμα συστατικά τους.

Τα προϊόντα μας τα παρασκευάζουμε στο εργαστήριο που βρίσκεται στο ΔΔ Σχηματαρίου του Δήμου Τανάγρας,(60 χιλ. Βόρεια των Αθηνών). Στους πρόποδες του Δήμου, βρίσκεται η Πόλη της Αρχαίας Τανάγρας , με τις περίφημες Ταναγραίες Κόρες, πρότυπα ιδανικής ομορφιάς και μόδας.