Κοιν.Σ.Επ “Αέναος Ροή”

Επισκέψιμη Μονάδα

Βούτυρο Ευρυτανίας, 36100, Καρπενήσι

Είδος Επιχείρησης

Εργαστήριο και μουσείο μανιταριών

Κύριο Προϊόν

Μανιταροπροϊόντα

Υπεύθυνος Επισκέψιμων Εγκαταστάσεων

Παναγιώτης Καβαρνός

Η βασική αρχή του συνεταιρισμού μας εκφράζεται στο όνομά του. Αέναος σημαίνει αιώνιος-χωρίς τέλος, κι εμείς εξερευνούμε τους δρόμους της ήπιας αειφορικής ανάπτυξης μέσα από τη συλλογή και καλλιέργεια βρώσιμων μανιταριών.

Οι μεγαλύτεροι σεφ στον κόσμο παραδέχονται ότι οι διάσημες συνταγές τους βασίζονται στα εξαιρετικής ποιότητας υλικά τους. Η Ευρυτανία με τη μοναδική της αμόλυντη φύση, τα πεντακάθαρα νερά της και την ήπια γεωργική και κτηνοτροφική δραστηριότητα εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που βγαίνουν από τη γη της.

Στη μονάδα μας αξιοπούμε αυτά τα πλεονεκτήματα, με πρακτικές χαμηλού ενεργειακού αποτυπώματος, και σε συνεργασία με ντόπιους σεφ δημιουργούμε προϊόντα που συνδυάζουν την παράδοση με τις σύγχρονες γαστρονομικές απαιτήσεις και φιλοσοφία.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι μας εμπιστεύονται μερικές από τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Ελούντα Beach, Μεγάλη Βρετανία, BLUEGR, ELECTRA HOTELS, κ.ά.) καθώς και πολύ γνωστά εστιατόρια (Διόνυσος Zonar’s, NOMI, Cuccina Povere, κ.ά.)