Εμφάνιση στον χάρτη

CUMA Σύκα Κύμης

Η εταιρεία CUMA Σύκα Κύμης, δραστηριοποιείται στην παραγωγή, αποξήρανση και συσκευασία σύκων στους Μαλετιάνους Κύμης, με σκοπό την εμπορία τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας ως βασικό πυλώνα την ποιότητα των προϊόντων που επιλέγει.

Το Σύκο Κύμης, μοναδικό στο είδος του και αναγνωρισμένο ως προϊόν με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ), παράγεται αποκλειστικά στην περιοχή της Κύμης. Η αποξήρανση και η συσκευασία γίνεται χειρωνακτικά, δίχως χρήση συντηρητικών, ώστε το Σύκο Κύμης να παραμένει πάντα φυσικό προϊόν.

Σκοπός μας, είναι να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία θρεπτικών, ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων στους πελάτες μας, διατηρώντας παράλληλα την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας-τιμής, καθώς και να ενημερώνουμε τους καταναλωτές για τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων αυτών, για την ποσότητα που πρέπει να καταναλώνονται και για τις συνθήκες συντήρησής τους.

H εταιρεία στελεχώνεται από άτομα με κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία, ενώ συνεργάζεται με ειδικούς επιστήμονες από το ευρύτερο επαγγελματικό χώρο, αξιοποιώντας τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία τους για την διασφάλιση παραγωγής εντός των καθορισμένων προδιαγραφών του προϊόντος.

Έτσι τα προϊόντα μας διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους. Ύστερα από επιλεκτική διαλογή διοχετεύονται στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό σε τυποποιημένες ποσότητες και σε χονδρική και λιανική τιμή.

Μέσω ενός άρτια οργανωμένου δικτύου μεταφορών (ιδιόκτητος στόλος φορτηγών, αερομεταφορές, μεταφορές κοντέινερ & μεταφορές δια θαλάσσης), μπορεί να εγγυηθεί για τη συνέπεια των υπηρεσιών της στις ανταγωνιστικότερες τιμές της παγκόσμιας αγοράς.