Εμφάνιση στον χάρτη

ΑΥΛΙΣ “TO ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΥΣΗ” ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Η Αυλίδα ή Αὐλίς στα αρχαία Ελληνικά είναι η μικρή ευβοιωτική πόλη από όπου ξεκίνησε και ο στόλος του Αγαμέμνονα για την Τροία. Ούριος άνεμος έπνευσε για δεύτερη φορά και δημιουργήθηκε η εταιρεία «αὐλίς». Η «αὐλίς» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου. Ιδρύθηκε το 2019 από τον Κωνσταντίνο Τασιά και την Μαρίνα Κορλού, ανθρώπους με αγάπη για την υγιεινή διατροφή, βασιζόμενοι στην αξία και τη σοφία της παράδοσης του τόπου τους και στα αγαθά που τόσο πλούσια προσφέρει, τις ελιές και το ελαιόλαδο.
Ξεκινωντας ως χόμπι, η συνεχής αναζήτηση ποιοτικού και με υψηλή διατροφική αξία ελληνικού παρθένου ελαιόλαδου έχει γίνει δουλειά πλήρους απασχόλησης. Ένας από τους λόγους ήταν η παρότρυνση των πρώην συναδέλφων καθώς και φίλων του Κωνσταντίνου από το εξωτερικό, οι οποίοι μοιράζονται το πάθος του για τα ελληνικά προιόντα και τον παρότρυναν να τα ‘ταξιδέψει’ σε όλο τον κόσμο. Πλέον, οι δυό τους ζουν και εργάζονται στην Αυλίδα ή αλλιώς «αὐλίς» και μέσα από το ιερό ελάφι της θεάς της γεωργίας ‘Άρτεμις’ προσπαθούν να οδηγήσουν όλο τον κόσμο στο περίφημο «μονοπάτι στην ελληνική γεύση» που έχουν δημιουργήσει.

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Αὐλίς είναι ένα ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας που παράγεται από διαλεκτές ελιές που υποβάλλονται σε επεξεργασία με ψυχρή έκθλιψη, εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετικές διατροφικές ιδιότητες και πολύ χαμηλή οξύτητα με πλούσιο άρωμα και χαρακτηριστική γεύση.
Περιοχή: Αυλίδα, Εύβοια, Ελλάδα
Πρώιμη συγκομιδή: 10 – 30 Οκτωβρίου
Εξαγωγή: Ψυχρή έκθλιψη στους 25 °C αφιλτράριστο
Συσκευασία: Φιάλη των 100ml (3.38 fl.oz), 250 ml (8,4 fl oz), 500 ml (16,9 fl oz), 750 ml (25.3 fl.oz), 3lt can (101.4 fl.oz) & 5lt can (169 fl.oz)