Το ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ιδρύθηκε το 1997 στην Αταλάντη από το γεωπόνο-οινολόγο Γ. Παπουτσή.
Καλλιεργούνται βιολογικά 24 στρ. αμπελιού με μαλαγουζιά, ροδίτη, chardonnay, merlot, cabernet s. με την εποπτεία της ΔΗΩ.
Η οινοποίηση γίνεται σε μικρό επισκέψιμο οινοποιείο στο 2ο χλμ Αταλάντης-Λιβανατών
Παράγονται 2 οίνοι ΠΓΕ Κοιλάδας Αταλάντης, ο λευκός “Λοκρική Γη” και ο ερυθρός “Ρήγμα”. Διαθέτει ακόμη λευκό-ροζέ-ερυθρό σε ασκό και μούστο από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας.