Καρβέλας Olive oil

 

 

logotypo

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα του ελαιολάδου και ιδίως το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Η οικογένειά μας έχει αξιόλογη παραγωγή από τις δικές μας ελιές, λάδι που παράγεται υψηλής ποιότητας. Για χρόνια είχαμε λάδι μας στην αγορά χονδρικής.

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πετρελαίου στην περιοχή της Ερέτριας Malacontas τομέα της Εύβοιας, διάσημο για το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο.

Το έτος 2012 προχωρήσαμε στην κατασκευή και λειτουργία ενός σύγχρονου επενδύσεων, η οποία τυποποίηση και τη συσκευασία των βέλτιστων διαθέσιμων ελαιόλαδο από τη δική μας παραγωγή και άλλων τοπικών παραγωγών εκλεκτούς.

Επί του παρόντος, οι πωλήσεις μας είναι κατά την εξαγωγή έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε γυάλινη φιάλη των 250 ml, 500 ml και 750 ml, 1 lt στον τομέα της λιανικής της Γαλλίας, της Αγγλίας στις ΗΠΑ και τη Γερμανία

Η εμφιάλωση μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την υγεία και την ασφάλεια, αλλά και να έχουν όλες τις απαραίτητες άδειες και τα πιστοποιητικά για την κατηγορία του στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ (FDA). Είμαστε εγγεγραμμένοι με αριθμό αδείας EL 40358.

Όμορφα δημιουργημένα και κομψή συσκευασία δώρου που περιέχει δύο μπουκάλια από το διάσημο Καρβέλα Hellas ελαιόλαδο, που παράγεται από ένα πραγματικά premium ποικιλία ελιάς. Προσφέρει εγγυημένη ποιότητα και υψηλή διατροφική αξία. Η βιολογική μέθοδος που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του κάνει Καρβέλα Hellas Ελαιόλαδο εξαιρετικά καλό για διάφορες διατροφικές ανάγκες. Το έλαιο εξάγεται από ελιές που καλλιεργούνται στις πεδιάδες και τα άλση της Εύβοιας. Μέσα από μια μακρά Καρβέλα οικογενειακή παράδοση της ελιάς  έχουν δημιουργήσει ένα ελληνικό προϊόν αξιοσημείωτη ποιότητα

Το κλασικό σχεδιασμό συσκευασίας χρησιμοποιεί πρώτες ύλες σημαντικά υψηλό επίπεδο. Οι φιάλες των 200ml είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ιταλικό γυαλί και το ξύλινο κουτί δώρου είναι χειροποίητα απο ξυλο ελιας. Τοποθετείται μέσα σε μια περίπτωση πολυτελών δερμάτινων αυτό το 100% Ελαιόλαδο κουτί από ξύλο κάνει το σύνολο μια θαυμάσια ιδέα για δώρο για κάθε περίσταση, είτε σε προσωπικό ή επαγγελματικό.

Περιοχή ή έδρα
ΦΥΛΛΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

www.hellas-oliveoil.gr
info@hellas-oliveoil.gr

Δημητρης Καρβελας
6977186968
dimitriskarvelas@gmail.com

Please follow and like us: