Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στο φεστιβάλ τουρισμού και γαστρονομίας GRIECHENLAND FESTIVAL 2017

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας σας ενημερώνει ότι συμμετέχει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο φεστιβάλ τουρισμού και γαστρονομίας “GRIECHENLAND FESTIVAL 2017”, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας, από 30 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου 2017.

Το GRIECHENLAND FESTIVAL θα παρουσιάσει σε ένα μεγάλο ακροατήριο την Ελληνική ταυτότητα, τον Ελληνικό πολιτισμό, τις τρέχουσες τάσεις της Ελληνικής κοινωνίας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μερικών εκ των καλύτερων ελληνικών προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.

Οι Έλληνες είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κοινότητα του Ντύσσελντορφ, η οποία έχει έντονα αναπτυγμένο το ελληνικό επιχειρείν, ενώ στο κρατίδιο ζει η μεγαλύτερη κοινότητα Ελλήνων στην Ευρώπη, με 140.000 μέλη.

Με το GRIECHENLAND FESTIVAL επιθυμούμε να τονώσουμε το ελληνικό επιχειρείν και να ανοίξουμε νέους εμπορικούς διαύλους τόσο για τους Έλληνες εκθέτες, όσο και για τους εισαγωγείς ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι η προώθηση της Ελλάδας και των Περιφερειών που θα συμμετάσχουν, ως τουριστικοί προορισμοί, αλλά και η προβολή και πώληση ελληνικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών. Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στη Marktplatz, την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου βρίσκεται το Δημαρχείο του Ντύσσελντορφ, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Παλαιάς Πόλης του Ντύσσελντορφ. Στην πλατεία θα υπάρχει μία μεγάλη σκηνή, που θα φιλοξενεί ψυχαγωγικό πρόγραμμα και θα μπορεί να διατεθεί στους εκθέτες για παρουσιάσεις.

Η επισκεψιμότητα αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλη και θα δοθεί η δυνατότητα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, η πώληση τους και η καλύτερη γνωριμία των προϊόντων των παραγωγών με το Γερμανικό ανταγωνιστικό κοινό και τους Έλληνες ομογενείς.
Εξαιρούνται τα προϊόντα ψυγείου.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του αγροδιατροφικού μας κλάδου στην Γερμανική αγορά, σας καλούμε να μας διαθέσετε δείγματα από τα προϊόντα σας καθώς και έντυπο διαφημιστικό υλικό στην Αγγλική και αν υπάρχει και στην Γερμανική γλώσσα, τα οποία θα παρουσιαστούν από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη στο περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας. Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε γευστικές δοκιμές και ειδικές επιδείξεις, εφόσον το επιθυμείτε και μας αποστείλετε τα αντίστοιχα προϊόντα .

Επιπλέον, αν επιθυμείτε να έχετε εκπρόσωπο της επιχείρησης σας στο περίπτερο μας, θα πρέπει να μας αποστείλετε άμεσα τα στοιχεία του, ώστε να μεριμνήσουμε για την κάρτα εισόδου στην έκθεση. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του εκπροσώπου σας καλύπτονται από την επιχείρηση σας. Η φόρτωση και αποστολή των εκθεμάτων στη Γερμανία θα γίνει με δική μας χρέωση.

Παρακαλούμε πολύ όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον σας άμεσα στο τηλ. 2221353543 ή στο e-mail info@agrifoodcentralgreece.gr (Υπεύθυνη: κα Δέσποινα Καμπουροπούλου) και όπως μας αποστείλετε τα προϊόντα σας αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93 – Χαλκίδα, 1ος όροφος, γραφείο 120).

Προσβλέπουμε στη θετική σας ανταπόκριση και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε υποστήριξη ή διευκρίνιση τυχόν χρειαστείτε.

Facebook
Twitter
LinkedIn