ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ UNICGRAPES

Περιγραφή

Η εταιρία ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ως συμμετέχον στο Έργο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» (UNICGRAPES) που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 16.1-16.2 αναζητά τρείς εξωτερικούς επιστημονικούς συνεργάτες για απασχόληση με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ.

Σύντομη περιγραφή του έργου UNICGRAPES:

Αντικείμενο του έργου είναι να προσδιοριστεί η ιδιαιτερότητα 5 γηγενών ποικιλιών της Στερεάς Ελλάδας (Μούχταρο, Βραδυανό, Μαυροκουντούρα, Σαββατιανό & Μαλαγουζιά) και η διαφοροποίησή τους από επιλεγμένες διεθνείς ποικιλίες αναφοράς (Chardonnay, Syrah & Cabernet Sauvignon) μέσα από συγκρίσεις χημικής τους σύστασης και του οργανοληπτικού τους προφίλ. Το έργο αποσκοπεί στην επίλυση του προβλήματος της χαμηλής ανταγωνιστικότητας του αμπελοοινικού κλάδου της Περ. Στερεάς Ελλάδας μέσω της ενίσχυσης της δυνατότητας τοποθέτησης οίνων στην αγορά που διακρίνονται από στοιχεία αυθεντικότητας, διαφορετικότητας και ισχυρών δεσμών με τον τόπο καταγωγής τους.

Αντικείμενο Απασχόλησης:

Οι επιστημονικοί συνεργάτες κατά τη διάρκεια της σύμβασης έργου θα παρέχει υπηρεσίες για την υλοποίηση της Ενότητας Εργασίας 1 και συγκεκριμένα:

Συμμετοχή σε εργασίες της Ενότητας Εργασίας 1 Επισκόπηση γηγενών ποικιλιών: Συνεντεύξεις με οινοποιεία Στερεάς Ελλάδας, συγκέντρωση & επεξεργασία σχετικών πληροφοριών Παραδοτέο: Π1.1 Τεύχος επισκόπησης γηγενών ποικιλιών (θέσεις 1 και 2) και Ενότητα Εργασίας 6 προβολή & διάχυση αποτελεσμάτων (θέση 3)

Θέσεις, απαραίτητα και επιθυμητά προσόντα:

  • Θέση 1: Χημικός  Μηχανικός με μεταπτυχιακό στην Οινολογία -ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-1
    Απαραίτητα Προσόντα-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
  • Θέση 2: Τεχνολόγος Γεωπόνος – ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-1
    Απαραίτητα Προσόντα -ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
  • Θέση 3: Δημόσιες σχέσεις και Επικοινωνία και Μεταπτυχιακό (web και social) ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-6
    Απαραίτητα Προσόντα -ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/04/2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 π.μ.
ΣΤΟ EMAIL: info@agrifoodcentralgreece.gr
Πληροφορίες στο τηλ: 2221353542

Facebook
Twitter
LinkedIn