Μια ιδιαίτερα πετυχημένη διημερίδα με θέμα: «Εμπορική Πολιτική και Πωλήσεις στο Εξωτερικό» ολοκληρώθηκε στη Χαλκίδα στις 3 και 4 Μαρτίου 2018, την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Περισσότεροι από 70 επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού κλάδου από ολόκληρη την Π.Ε. Εύβοιας παρακολούθησαν το διήμερο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο κάλυψε θέματα όπως εταιρική ταυτότητα, τακτικές μάρκετινγκ, διερεύνηση και στοχοποίηση καταναλωτών, πρακτικές εμπορικών συναλλαγών καθώς και εταιρικός προγραμματισμός.  Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιθυμώντας να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματικής επιμόρφωσης των στελεχών του αγροδιατροφικού κλάδου ολόκληρης της χωρικής της επικράτειας, σε συνέχεια των πετυχημένων διημερίδων στη Λαμία και στη Χαλκίδα, έχει προγραμματίσει τη διενέργεια αντίστοιχων διήμερων επαγγελματικών σεμιναρίων στις πρωτεύουσες των υπολοίπων τριών περιφερειακών ενοτήτων και συγκεκριμένα των Π.Ε. Βοιωτίας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.

Η ευρεία συμμετοχή επαγγελματιών και στελεχών του αγροδιατροφικού κλάδου σε αυτές τις πρωτοβουλίες επιμόρφωσης αποδεικνύει έμπρακτα την αποφασιστικότητα τους να κινηθούν με γνώση και στρατηγική στον απαιτητικό “στίβο” των διεθνών αγορών. Όλοι μας, λοιπόν, οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην ευόδωση αυτής της μεγάλης προσπάθειας, διασφαλίζοντας τη διάχυση της γνώσης και την αγαστή συνεργασία μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Please follow and like us: