Πρόκληση για την παρουσίαση του επιδοτούμενου Ευρωπαϊκού προγράμματος προώθησης εξαγωγών “Enjoy It’s From Europe”

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προσκαλεί παραγωγούς και επιχειρήσεις  του κλάδου της Αγροδιατροφής, σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα προώθησης γεωργικών προϊόντων,

“Enjoy it’s From Europe”

την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακού Συμβουλίου στην Χαλκίδα, Λεωφ. Χαϊνά 93.

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα εξετάσει το ενδιαφέρον των παραγωγών και επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού μας τομέα για υποβολή κοινής πρότασης στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα προώθησης γεωργικών προϊόντων “Enjoy it’s From Europe”.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτεί δράσεις όπως συμμετοχή σε εκδηλώσεις και εκθέσεις ενέργειες δημοσίων σχέσεων, ενημερωτικές εκστρατείες, με ποσοστό χρηματοδότησης που φθάνει έως και το 85%, ως ακολούθως:

  • 75% για προωθητικές δράσεις εντός της Ε.Ε. (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας)
  • 85% για προωθητικές ενέργειες που απευθύνονται αποκλειστικά σε χώρες εκτός Ε.Ε.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι από 1 έως 3 χρόνια και η υποβολή προτάσεων θα γίνει τον Απρίλιο του 2018.

Σας περιμένουμε όλους για να ενημερωθείτε για τις επιλέξιμες προωθητικές δράσεις οι οποίες μπορούν να ενταχθούν στο επιδοτούμενο αυτό πρόγραμμα, αλλά και για τις αγορές στις οποίες μπορείτε να στοχεύσετε τις εξαγωγές σας.

Με εκτίμηση

Γιώργος Κελαιδίτης

Πρόεδρος
Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Facebook
Twitter
LinkedIn