Ένας Συνεταιρισμός της Φθιώτιδας βραβεύτηκε ως η καλύτερη Ελληνική επιχείρηση!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Είναι η πρώτη φορά Πανελλαδικά που ένας Αγροτικός Συνεταιρισμός αποσπά ένα τόσο σημαντικό βραβείο και μάλιστα ανάμεσα σε τόσες Ελληνικές επιχειρήσεις!

Ο Συνεταιρισμός Στέβιας από τη Λαμία (Stevia Hellas Cooperative), κατάφερε να ξεχωρίσει παίρνοντας το Πρώτο βραβείο ανάμεσα σε εκατοντάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στο διαγωνισμό για καινοτόμες επιχειρήσεις!

Ο διαγωνισμός Start-Up/Scale-Up Awards, διοργανώθηκε από την εταιρία “Παπαστράτος” η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βραβεύει τις καλύτερες υφιστάμενες επιχειρήσεις για την προσφορά τους σε διάφορους τομείς.

Ο Συνεταιρισμός υπέβαλλε την υποψηφιότητα του στον τομέα Βιομηχανία – Βιοτεχνία – Μεταποίηση, καταφέρνοντας να περάσει την πρώτη φάση και τελικά να αποσπάσει το 1ο βραβείο του διαγωνισμού.

Εκεί, εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από γνωστούς επιχειρηματίες και μέντορες, με την επιχειρηματική του δράση, τα επιτεύγματα του μέχρι σήμερα, αλλά και την μοναδικότητα του.

Τα προϊόντα του με ονομασία «La Mia Stevia», είναι διαθέσιμα στις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarket της χώρας, σε βιολογικά καταστήματα και φαρμακεία, ενώ αποτελούν μοναδική επιλογή για τους καταναλωτές οι οποίοι προτιμούν Ελληνικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Συνεταιρισμός Στέβιας Λαμίας είναι ο πρώτος και μοναδικός συνεταιρισμός που καλλιεργεί και παράγει στέβια Πανευρωπαϊκά.

Το βραβείο, παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συνεταιρισμού, κ. Χρήστος Σταμάτης, ο οποίος το αφιέρωσε στους παραγωγούς του Συνεταιρισμού:

«Το βραβείο αυτό, είναι αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια. Είναι μεγάλη μας η τιμή, αυτή η προσπάθεια να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται ανάμεσα σε εκατοντάδες Ελληνικές επιχειρήσεις. Το βραβείο αυτό, είναι αφιερωμένο στους παραγωγούς μας, οι οποίοι με προσωπικές θυσίες αυτοί και οι οικογένειες τους, καταφέρνουν ακόμη και να διακρίνονται για την συμβολή τους στον τομέα αυτό. Συγχαρητήρια στους παραγωγούς μας αλλά και στην ομάδα του Συνεταιρισμού! Ας είναι το βραβείο αυτό η αρχή και για τις επόμενες επιτυχίες μας…»,δήλωσε ο επικεφαλής του καινοτόμου Συνεταιρισμού της Φθιώτιδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο «Προορισμός Παπαστράτος» στον Πειραιά, με απόλυτη επιτυχία. Εκεί, σε ένα ολοήμερο event αποκλειστικά αφιερωμένο στην ελληνική καινοτόμο επιχείρηση, παρουσία δεκάδων ανώτατων και ανώτερων εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας, επενδυτών, ακαδημαϊκών, δημοσιογράφων, εκπροσώπων θεσμικών ενώσεων και φορέων, η διαγωνιστική διαδικασία ανέδειξε 20 επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν. Ανάμεσα τους, και ο Συνεταιρισμός “Στέβια Ελλάς” από τη Φθιώτιδα, που πέρα από το 1ο βραβείο, αντικειμενικά έκλεψε τις εντυπώσεις!

Μάθε περισσότερα για τον Συνεταιρισμό lamiastevia.gr

Πηγή: LamiaReport

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn