Θεματική Ημερίδα Καινοτομίας στην Αγροδιατροφή (Κρέας, Ιχθυοκαλλιέργειες, Αρωματικά Φυτά, Σύκα) στη Χαλκίδα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προσκαλεί όλους τους παραγωγούς μας και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα αξίας του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να συμμετέχουν ενεργά στη θεματική ημερίδα καινοτομίας που θα λάβει χώρα στη Χαλκίδα το Σάββατο 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο Παλίρροια, με ώρα προσέλευσης τις 11:30. Η εν λόγω ημερίδα θα καλύψει τις θεματικές ενότητες των κλάδων κρέατος, ιχθυοκαλλιεργειών, σύκων και αρωματικών φυτών.

Στόχος της ημερίδας αυτής είναι η ανάδειξη του δυναμικού καινοτομίας στο αγροδιατροφικό σύμπλεγμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με εμβάθυνση στους ανωτέρω τέσσερις κλάδους, μέσα από την καταγραφή των αναγκών, των προκλήσεων και των ιδεών του παραγωγικού μας δυναμικού, και τη διασύνδεση αυτών με την επιστημονική κοινότητα και τις υποστηρικτικές δομές επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Παρακαλούμε πολύ την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας προεγγραφής στο σύνδεσμο, http://serial.innovatiasystems.eu/limesurvey/index.php/811516?lang=el

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Υπεύθυνος κ. Χάρης Κουρούκλης,  τηλ. 2221353542.
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ_ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 
 
Agenda-Halkida-v03-final

Facebook
Twitter
LinkedIn