Θεματική Ημερίδα Καινοτομίας στην Αγροδιατροφή για το Μέλι στο Καρπενήσι

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προσκαλεί όλους τους παραγωγούς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα αξίας του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να συμμετέχουν ενεργά στη θεματική ημερίδα καινοτομίας για το μέλι που θα λάβει χώρα στο Καρπενήσι το Σάββατο 12 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, οδός Ν. Τσιαμπούλα, (κτήριο ΚΑΠΗ, 3ος Όροφος), με ώρα προσέλευσης τις 11:30.

Στόχος της ημερίδας αυτής είναι η ανάδειξη του δυναμικού καινοτομίας στο αγροδιατροφικό σύμπλεγμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με εμβάθυνση στον κλάδο του μελιού, μέσα από την καταγραφή των αναγκών, των προκλήσεων και των ιδεών του παραγωγικού μας δυναμικού, και τη διασύνδεση αυτών με την επιστημονική κοινότητα και τις υποστηρικτικές δομές επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Παρακαλούμε πολύ την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας με την αποστολή των ακόλουθων στοιχείων στο info@agrifoodcentralgreece.gr:
1. Ονοματεπώνυμο
2. Τηλέφωνο
3. Email
4. Επωνυμία Φορέα (επιχείρηση, δημόσιος φορέας, συνεταιρισμός κλπ.)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Υπεύθυνος κ. Χάρης Κουρούκλης, τηλ. 2221353542.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ_ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

 
Agenda-Karpenisi

Facebook
Twitter
LinkedIn