Θεματική Ημερίδα Καινοτομίας στην Αγροδιατροφή (Ελιά, Ελαιόλαδο και Απόβλητα Ελαιοτριβείων) στην Άμφισσα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προσκαλεί όλους τους παραγωγούς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα αξίας του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να συμμετέχουν ενεργά στη θεματική ημερίδα καινοτομίας που θα λάβει χώρα στην ‘Αμφισσα το Σάββατο 28 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, Νικ. Κορδώνη 1, Πλατεία Ησαΐα. Η ώρα προσέλευσης είναι στις 11:30 και οι σύνεδροι κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα εμβαθύνουν στους κλάδους επιτραπέζιας ελιάς, ελαιολάδου και αποβλήτων ελαιοτριβείων.

Στόχος της ημερίδας αυτής είναι η ανάδειξη του δυναμικού καινοτομίας στο αγροδιατροφικό σύμπλεγμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με εμβάθυνση στους ανωτέρω κλάδους, μέσα από την καταγραφή των αναγκών, των προκλήσεων και των ιδεών του παραγωγικού μας δυναμικού, και τη διασύνδεση αυτών με την επιστημονική κοινότητα και τις υποστηρικτικές δομές επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Παρακαλούμε πολύ την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας προεγγραφής στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://serial.innovatiasystems.eu/limesurvey/index.php/811516?lang=el

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Υπεύθυνος κ. Χάρης Κουρούκλης, τηλ. 2221353542.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ_ΑΜΦΙΣΣΑΣ

 
Agenda-Amfissa

Facebook
Twitter
LinkedIn