Συμμετοχή στην έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού MEDITERRANEANPANORAMA

Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας σας ενημερώνει ότι συμμετέχει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού “MEDITERRANEANPANORAMA ”, που θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Σκανδιναβίας, την Στοκχόλμη από 17 έως 19 Μαρτίου 2017.

Το Mediterranean Panorama, που θα αναπτυχθεί σε χώρο 8.000 τ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο της Στοκχόλμης Stockholmsmässan, θα ενσωματώσει και θα μετεξελίξει το Grekland Panorama, την έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα, το οποίο ανέτρεψε τα εκθεσιακά δεδομένα στη Σουηδία και κατέγραψε μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία τρία χρόνια. Η επισκεψιμότητα της 3ης έκθεσης Grekland Panorama τον Φεβρουάριο 2016, έφθασε τους 11.000 επισκέπτες, και αποτέλεσε την μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Σουηδίας. Παράλληλα με την τουριστική έκθεση δίνεται η δυνατότητα να προβληθούν αγροδιατροφικά προϊόντα από κάθε χώρα. Εξαιρούνται τα αλκοολούχα ποτά και τα προϊόντα ψυγείου. Συνημμένα θα βρείτε σύντομο profile της έκθεσης.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο τη διασύνδεση και ανάπτυξη συνεργειών του αγροδιατροφικού μας κλάδου με αυτόν του τουρισμού, σας καλούμε να μας διαθέσετε δείγματα από τα προϊόντα σας καθώς και έντυπο διαφημιστικό υλικό, τα οποία θα παρουσιαστούν από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη στο περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας. Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε γευστικές δοκιμές και ειδικές επιδείξεις .

Επιπλέον, αν επιθυμείτε να έχετε εκπρόσωπο της επιχείρησης σας στο περίπτερο μας, θα πρέπει να μας αποστείλετε άμεσα τα στοιχεία του, ώστε να μεριμνήσουμε για την κάρτα εισόδου στην έκθεση. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του εκπροσώπου σας καλύπτονται από την επιχείρηση σας. Η φόρτωση και αποστολή των εκθεμάτων στη Σουηδία θα γίνει με δική μας χρέωση.

Παρακαλούμε πολύ όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον σας άμεσα στο τηλ. 2221353543 ή στο e-mail info@agrifoodcentralgreece.gr (Υπεύθυνη: κα Δέσποινα Καμπουροπούλου) και όπως μας αποστείλετε τα προϊόντα σας αυστηρά μέχρι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93 – Χαλκίδα, 3ος όροφος, γραφείο 321).
Προσβλέπουμε στη θετική σας ανταπόκριση και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε υποστήριξη ή διευκρίνιση τυχόν χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Γιώργος Κελαϊδίτης

Επιστολή-Πρόσκληση Προέδρου Αγροδιατροφικής

MEDPA-Profile_gr

Facebook
Twitter
LinkedIn