Η La Mia Stevia, κατακτά τα Διεθνή Βραβεία ITQI!

Ο Συνεταιρισμός Στέβια Ελλάς, ο πρώτος και μοναδικός παραγωγός στέβιας σε όλη την Ευρώπη, βραβεύθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό ITQI, για τα προϊόντα του «La Mia Stevia».

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης και ποιότητας από ολόκληρο τον κόσμο. Οι κριτές, επιλέγονται από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη, ενώ στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος χιλιάδες προϊόντα από όλη τη γη.

Φέτος, τιμώμενη χώρα η Ελλάδα, η οποία εκπροσωπήθηκε και από το Συνεταιρισμό Στέβιας. Η λαμπερή τελετή βράβευσης, έλαβε χώρα σε κεντρικό κτίριο των Βρυξελλών, στο οποίο παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Stevia Hellas Coop, παραγωγοί και στελέχη. Ο Συνεταιρισμός, έλαβε βραβείο «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών για την άριστη γεύση και ποιότητα των προϊόντων του.

Τα προϊόντα που τιμήθηκαν; Η La Mia Stevia σε κρυσταλλική μορφή, αλλά και τα μοναδικά Ελληνικά Βιολογικά φύλλα στέβιας. Χωρίς θερμίδες, φυσικό προϊόν, το μόνο με Ελληνική προέλευση και κατάλληλο ακόμη και για διαβητικούς!

Η διάκριση στο διαγωνισμό αποτελεί τεράστια επιτυχία για το Συνεταιρισμό, καθώς θα μπορούσε να αντιστοιχηθεί ακόμη και σε Michelin ενός εστιατορίου.

Όπως δήλωσε και ο Χρήστος Σταμάτης, Διευθύνων Σύμβουλος του Συνεταιρισμού: «Είναι μεγάλη τιμή για τους παραγωγούς μας, το προϊόν που παράγουν να βραβεύεται από έναν τόσο μεγάλο οργανισμό.

Αποδεικνύεται ότι όχι μόνο έχουμε τα μοναδικά προϊόντα από 100% Ελληνικές καλλιέργειες στέβιας, αλλά και τα πιο γευστικά και ποιοτικά. Το βραβείο αυτό, είναι αφιερωμένο στους παραγωγούς μας και στις οικογένειες τους, που με ελάχιστα μέσα καταφέρνουν να είναι πρωτοπόροι στην Φθιώτιδα, την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο!»

Ο Συνεταιρισμός Στέβιας, ο οποίος εδρεύει στη Λαμία , είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός στέβιας στην Ευρώπη. Είναι Πρότυπος Συνεταιρισμός παραγωγής κι εμπορίας προϊόντων με στέβια, ενώ αποτελείται από εξειδικευμένους παραγωγούς και τις οικογένειες τους, αλλά και μια διοικητική ομάδα, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του δικτύου του προϊόντος.

Τα προϊόντα του Συνεταιρισμούμε το όνομα LaMiaSteviaδιακρίνονται για τη μοναδικότητα τους, τόσο στην προέλευση και την ποιότητα, όσο και για τη γεύση τους

Τα προϊόντα LaMiaSteviaέχουν ήδη ξεχωρίσει στην αγορά κι έχουν γίνει αγαπημένα χιλιάδων καταναλωτών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πως θα δοκιμάσετε κι εσείς La Mia Stevia;

Στις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market στην Ελλάδα, αλλά και σε φαρμακεία και καταστήματα. Μάλιστα, η στέβια του Συνεταιρισμού, χρησιμοποιείται από μεγάλες βιομηχανίες, όπως GreenCola, Vivartia, Oscar, Viap Mentel, Teekanne κ.α.

Ζητήστε το βραβευμένο προϊόν, γευτείτε τη μοναδική γλυκιά του γεύση, σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια και χώρους εστίασης!

Facebook
Twitter
LinkedIn