ΔΩΡΕΑΝ Διαδικτυακή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Τρόφιμα – Ποτά) 22 & 23 Μαρτίου 2021

Το δίκτυο Enterprise Europe Network (EEΝ), μέλος του οποίου είναι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, διοργανώνει μια εικονική εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Tavola Online. Με αυτή τη διαδικτυακή εκδήλωση το δίκτυο ΕΕΝ, επιθυμεί να φέρει τους αγοραστές, σε επαφή με τους παραγωγούς premium προϊόντων τροφίμων και ποτών.

Η πρώτη διαδικτυακή διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 & την Τρίτη 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη δύο διαδικτυακά γεγονότα. Η έκθεση και η διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων δια ζώσης, Θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο του 2022. Η συμμετοχή στο διαδικτυακή εκδήλωση είναι δωρεάν.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε, μπορείτε να εγγραφείτε στη διεύθυνση: https://kortrijkxpo.app.swapcard.com/event/tavola-online

Κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για την εκδήλωση διαδικτυακών επιχειρηματικών συναντήσεων και να εισάγετε το εταιρικό σας προφίλ. Οι διοργανωτές παρακολουθούμε τα προφίλ των συμμετεχόντων, καθώς και τις συναντήσεις που προγραμματίζονται.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις για την εισαγωγή του προφίλ σας, είναι:

  • Μια προσωπική φωτογραφία
  • Το λογότυπο της εταιρείας
  • Περιγραφή της εταιρείας
  • Ο τύπος των προϊόντων που προσφέρετε ή αναζητάτε (στην ενότητα “Ενδιαφέροντα”)
  • Αναφέρετε εάν είστε αγοραστής ή παραγωγός
  • Ως παραγωγός θα πρέπει να αναφέρετε 1 προϊόν στο προφίλ σας με μια σύντομη περιγραφή και έως 2 φωτογραφίες. (Εάν θέλετε, μπορείτε να ζητήσετε αναβάθμιση σε ένα πακέτο με περισσότερα προϊόντα, η οποία έχει κόστος).
  • Τα στοιχεία επικοινωνίας σας: κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση e-mail, ιστότοπος και χώρα

Το προφίλ σας, λαμβάνει έγκριση από τους διοργανωτές.

Η ποιότητα και η σαφήνεια του προφίλ που θα εισάγετε, το καθιστούν ελκυστικό, ώστε να λάβετε αντίστοιχα αιτήματα για συναντήσεις με τους αγοραστές.

Λάβετε υπόψη σας, ότι τα προφίλ των αγοραστών δεν είναι ορατά. Ως παραγωγός δεν μπορείτε να στείλετε αιτήματα σύσκεψης στους αγοραστές και μόνο δέχεστε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το εταιρικό προφίλ σας πρέπει να είναι στα Αγγλικά!

Δεδομένου ότι η ημερομηνία διεξαγωγής είναι πολύ κοντινή, εφόσον σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να εγγραφείτε άμεσα.

Περισσότερες πληροφορίες
Στέλλα Βαϊνά
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ- Enterprise Europe Network
m. svaina@sbtse.gr
Τ. 2421029407-8

Facebook
Twitter
LinkedIn