Διεξαγωγή σεμιναρίου “Εμπορικής Πολιτικής και Πωλήσεων στο Εξωτερικό” στη Λαμία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Λαμία η διημερίδα επαγγελματικής επιμόρφωσης με θέμα: «Εμπορική Πολιτική και Πωλήσεις στο Εξωτερικό» την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2018.

Στο διήμερο αυτό εκπαιδευτικό σεμινάριο συμμετείχαν 40 εκπρόσωποι και στελέχη επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού κλάδου από ολόκληρη τη Φθιώτιδα. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν σύγχρονες δεξιότητες και τεχνικές για την ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεών, όπως επίσης και πραγματικά παραδείγματα εμπορικής επιτυχίας και αλλά και αποτυχίας. Κατά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παρέλαβαν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει προγραμματίσει τη διενέργεια αντίστοιχων διήμερων επαγγελματικών σεμιναρίων στις πρωτεύουσες των υπολοίπων τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων, με το επόμενο να λαμβάνει χώρα στη Χαλκίδα το διήμερο 3 και 4 Μαρτίου 2018.

Η ανταπόκριση των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα και των στελεχών τους σε αυτή την πρωτοβουλία επιμόρφωσης, αποδεικνύει τη ζωηρή διάθεση όλων να δουλέψουν για το άνοιγμα νέων δρόμων στις διεθνείς αγορές. Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για το σεμινάριο της Χαλκίδας, φιλοδοξώντας αυτή η διάθεση να μετουσιωθεί σε μια υγιή και ισορροπημένη ανάπτυξη των εξαγωγών.

Facebook
Twitter
LinkedIn