ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «διοργάνωση 7ης Ανθοκομικής Έκθεσης ΛΑΜΙΑΣ, 28η Απριλίου – 1η Μάϊου 2023)»

(Συνεργασία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας με τους φορείς διοργάνωσης της 7ης Ανθοκομικής Έκθεσης ΛΑΜΙΑΣ)

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, κου Φάνη Σπανού και με γνώμονα την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη διοργάνωση της 7ης Ανθοκομικής Έκθεσης ΛΑΜΙΑΣ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στις εγκαταστάσεις της έκθεσης, το Σάββατο, 12.01.23, στο Σταυρό Λαμίας. Στην συνάντηση συμμετείχαν:

Εκ μέρους της περιφέρειας, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, κος Αναστάσιος Βελισσαρίου,

Εκ μέρους των διοργανωτών της έκθεσης, ο κος Δημήτριος Τσέλος, η κα Βασιλική Αγγέλου και η κα Μαργαρίτα Δημοπούλου.

Για την άμεση προώθηση του σχεδιασμού της έκθεσης, καθώς και την απήχηση της στην περιφέρεια, αποφασίστηκε άμεσα, η πραγματοποίηση διευρυμένης σύσκεψης με φορείς της Περιφέρειας. Θα αποσταλούν σχετικές προσκλήσεις.

Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Αναστάσιος Βελισσαρίου, μετά την σύσκεψη, δήλωσε: «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Αγροδιατροφική της Σύμπραξη θα συμβάλλουν, έτσι ώστε η Ανθοκομική Έκθεση ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ, να αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός κοινωνικής και περιφερειακής οικονομίας, που διαχέεται και στην τοπική αγορά. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο την πρωτογενή παραγωγή του τόπου μας ομορφαίνοντας τη ζωή των συμπολιτών μας και ταυτόχρονα προσπαθούμε να δίνουμε επιχειρηματικές ιδέες και προτάσεις για την τόνωση της περιφερειακής μας οικονομίας»

Facebook
Twitter
LinkedIn