Εμφάνιση στον χάρτη

ΑΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας ιδρύθηκε το 1949 και είναι ένας από τους παλιότερους και πιο επιτυχημένους συνεταιρισμούς στην Ελλάδα στην παραγωγή της επιτραπέζιας ελιάς.

Αριθμεί 1.600 μέλη τα οποία καλλιεργούν, αποκλειστικά, τη γνωστή για την υψηλή διατροφική της αξία και ποιότητα Κονσερβολιά Στυλίδας. Η αγάπη και η φροντίδα των μελών του συνεταιρισμού για το προϊόν τους, αλλά και η τήρηση υψηλών προδιαγραφών  ασφάλειας και ελέγχου ποιότητας τροφίμων που εφαρμόζονται στο εργοστάσιο του συνεταιρισμού στη ΒΙ.ΠΕ Λαμίας, διασφαλίζουν, διαχρονικά, την άριστη ποιότητα των ελιών που απολαμβάνουν οι καταναλωτές.

Η Π.Ο.Π ελιά Κονσερβολιά Στυλιδας είναι γνωστή τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά. Οι καταναλωτές του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Ιταλίας της Γαλλίας, της Ισπανίας, των Η.Π.Α καθώς και πολλών άλλων μεγάλων αγορών απολαμβάνουν τη γεύση της Π.Ο.Π ελιάς Κονσερβολιά Στυλίδας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα τύπων υπό το εμπορικό σήμα elisti, όπως ενδεικτικά :

– Πράσινες ελιές

  • Ολόκληρες
  • Εκπυρηνωμένες
  • Γεμιστές με φυσική πιπεριά, πάστα πορτοκαλιού, πάστα λεμονιού, αμύγδαλο, σκόρδο, jalapeños, πάστα πιπεριάς και τυρί φέτα.
  • Πάστα πράσινης ελιάς σε διάφορες συνταγές

– Βιολογικές πράσινες ελιές.

– Μαύρες φυσικές ελιές

  • Ολόκληρες
  • Πάστα μαύρων φυσικών ελιών σε διάφορες συνταγές

– Καλαμών ελιές

  • Ολόκληρες
  • Εκπυρηνωμένες
  • Πάστα καλαμών ελιών σε διάφορες συνταγές

σε συσκευασίες από βάζο των 215 γρ έως βαρέλι των 220 κιλών, σε vacum και σε pet.

Συστήματα διασφάλισης και ελέγχου ποιότητας ποιότητας: ISO 9001:2008, ISO 22000:2005,  ISO 22005:2007, FSSC 22000, BRC.